Spelaspel.nu


Om spelaspelnu.se


SPELASPEL.NU är en webbplats för dig som snabbt vill hitta gratis spel utan krångel och allt för mycket reklam.

Vi gillar självklart att spela och kollar därför ofta runt efter bra webbspel. Det vi saknat är en webbsajt som samlar alla spel utan att överösa besökaren med reklam och banners eller kräver medlemskap eller att man betalar. Tyvärr går det inte att undvika reklam helt och hållet eftersom de flesta webbspel finansieras genom reklam. Det är därför det går att spela gratis.

Hur som helst tänkte vi "Varför gör vi inte en egen sajt med roliga spel?" Nu har vi äntligen gått från tanke till handling och lanserar SPELASPEL.NU. Här är det i första hand meningen att du ska hitta så många gratisspel som möjligt. Från actionspel och pusselspel till arkadspel och äventyr. Hittar vi andra roliga saker som är gratis kan det hända att de slinker med också men mestadels blir det spel.

Spel är alltså det vad det handlar om men vi försöker också vara noggranna när vi väljer spel. Vi tar inte in något spel som vi inte själva testat och tycker är bra. Det finns så många dåliga spelsajter därute fulla av skräp eller där de bara länkar vidare till nästa webbplats där de påstår att det finns spel. Allt för att locka besökare för att få in pengar via reklam. Vi sållar helt enkelt ut godbitarna bland alla webbspel där ute så du ska själv slippa sitta och leta spel.

Vi har även planer på att addera fler funktioner på webbplatsen men det får bli när vi har tid. Några idéer är ett spelforum och en gästbok. Även en blogg eller egna medlemssidor är något vi funderar över. Där ska du kunna skriva om spel, lista dina favoritspel osv. Men som sagt det kan dröja ett tag. Vi tar gärna emot tips om du har några önskemål kring saker du vill se på SPELASPEL.NU.

För att du lättare ska hitta de bästa spelen kan alla ni som spelar själva vara med och hjälpa till. Sätt betyg på spelen då blir det lättare för alla att hitta de bästa spelen. Det går även att lämna kommentarer till varje spel om det är något ni tycker är bra eller dåligt. (Vi granskar alla kommentarer före publicering).

Saknar ni något spel går även bra att tipsa oss. Maila spelaspel@extrude.se eller använd vår tipsfunktion "Tipsa oss om spel" som du hittar i menyn. Vi kollar upp speltipsen så snabbt vi hinner och tycker vi att det är bra lägger vi ut det.

Om du inte är här för att spela spel utan är mer intresserad av att få hjälp med att göra spel och få information om hur man kan använda webbspel som en del av marknadsföringen rekommenderar jag att du besöker: www.webbspel.nu eller så ringer du helt enkelt oss: 026-64 42 90.

Jo, just ja, en sak till. Vi har nu lagt till en RSS-Feed som ni kan använda om ni inte vill missa nya spel som läggs ut på SPELASPEL.NU. Länken till feeden hittar du längst ner till vänster på sajten.

Ha så kul här på SPELASPEL.NU och hör gärna av er!

Glöm inte att besöka vår hemsida: Extrude Webbyrå. Extrude Interactive är en Webbyrå baserad i Gävle men är verksamma i hela landet, mestadels i Stockholm och Gävleborg (Gästrikland, Hälsingland etc.).

Kategorier
 • Spelspel.nu är numera Spelaspelnu.se

  Vi på Spela Spel Nu! glömde att förnya vårt domännamn och någon annan registrerade det istället.

 • Kycklingstuds

  Är Kycklingstuds ett av dina favoritspel så tycker vi att du ska gå med i Facebook-gruppen Kyckli

 • Äntligen!

  Nu har vi lagt till lite nya spel med jultema som ni kan roa er med under julledigheten.

 • Vinn barnens stora lexikon!

  Spela spelet från Frebaco och du har chansen att vinna Barnens stora Lexikon! Spelet är enkelt. Du s

 • Björn Skifs?

  Du som är lite yngre tycker kanske inte att spelet Skifs-Hitz är så kul. Men i så fall, varför

Kategorier
 • Olivia

  My parents worked At Hellingly in the 1930s until 1942. and my childhood was spent in a Hospital Hou...

 • Davian

  Smart thnnkiig - a clever way of looking at it.

 • Pharmc509

  Very nice site!